Wijnproeverij bij jou thuis

Wijnproeverij thuis Zeeland

Iets te vieren of zin in een gezellige avond met vrienden/vriendinnen en lekkere wijn? Een keer wat anders dan een Netflix marathon of wijn op het terras pimpelen? Denk dan eens aan een wijnproeverij! Ik kom bij jullie thuis en neem alles mee, van glazen tot hapjes tot servies en natuurlijk de wijnen 😉 Ik neem ook alles weer mee terug, dus geen afwas voor jou. Behalve de restjes wijn, die mogen jullie opdrinken. Het enige wat jij regelt is een groep vrienden/vriendinnen of familie (vanaf zes personen).

In ongeveer 2/2,5 uur proef je 7 verschillende wijnen, leer je leuke feitjes over wijn en ontdek je misschien wel jouw nieuwe favoriet. Ik zorg voor schrijfmateriaal, zodat je je proefnotitie nog eens op het gemakje kan bekijken.

We maken er een gezellige avond van met wijn ‘in the picture’. Tijdens de proeverij leer je op een leuke, gezellige manier meer over wijn en over wijn proeven. Je ontdekt verschillende druivenrassen zodat je niet meer twijfelend voor het schap staat in de supermarkt 😉

De proeverij is een algemene proeverij waar je verschillende wijnen proeft uit verschillende landen. Liever een specifiek thema? Laat het me dan zeker weten!

Wijnproeverij thuis Zeeland

Kosten wijnproeverij

De wijnproeverij kost €25 per persoon. Voor deze prijs proef je zeven verschillende wijnen, staan er hapjes op tafel en wordt alles voor je meegenomen en geregeld. Betalen kan contant of met pin aan het einde van de proeverij. Woon je buiten een bereik van 30 km van Middelburg? Dan komt er een kleine reiskostenvergoeding bij.

Reserveren

Wil jij zo’n gezellige proeverij voor jou en je vrienden/vriendinnen/collega’s/familie (vanaf zes personen)? en proeverij op locatie is ook mogelijk, ook bij evenementen. Check in de agenda hieronder de beschikbaarheid en mail voor een aanvraag: info@wijnwuuf.nl

Let op: van maandag t/m donderdag is alleen ’s avonds mogelijk. 

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar

Wit= Beschikbaar
Oranje = Gereserveerd
Rood = Niet beschikbaar