Samenwerken

Leuk dat je met Wijnwuuf wilt samenwerken. Via mijn blog bereik je een specifieke doelgroep, namelijk: wijnliefhebbers! Samenwerken kan op verschillende manieren.

Heb je een ander idee dan onderstaande opties? Aarzel dan niet maar neem zeker contact met mij op.

Product review

Heb jij of heeft jouw bedrijf een bijzonder, nieuw, leuk of gewoon heel lekker product dat je graag onder de aandacht van mijn volgers wilt brengen? Ik ben benieuwd. Het opsturen van producten is altijd vrijblijvend. Ik geef geen garantie dat ik er een artikel over schrijf. Al ben ik snel enthousiast want ik hou van nieuwe dingen proberen en ontdekken. Wil je iets opsturen? Scrol naar onder voor mijn contactgegevens.

Bedrijfspakket

Wil je jouw personeel bedanken met een goede fles wijn? Organiseer je online een pubquiz of ben je op zoek naar een origineel kerstpakket?

Verstuur via mij een proefpakket of een enkele wijn met uitleg over de wijn.
*Naast wijnpakketten zijn er ook mogelijkheden voor bier- en frisdrank pakketen in overleg.

Gesponsorde blog

Heb jij of heeft jouw bedrijf een bijzonder, nieuw, leuk of gewoon heel lekker product dat je graag onder de aandacht van mijn volgers wilt brengen? Ik ben benieuwd. Het opsturen van producten is altijd vrijblijvend. Ik geef geen garantie dat ik er een artikel over schrijf. Al ben ik snel enthousiast want ik hou van nieuwe dingen proberen en ontdekken. Wil je iets opsturen? Onderaan de pagina vind je mijn contactgegevens.

“Super geregeld! 82 personeelsleden kregen een leuk pakket thuis voor de online pubquiz.”

Een online pubquiz regelen voor een groot bedrijf was een best een uitdaging. Amber heeft de drankjes voor ons uit handen genomen door een leuk pakket op te sturen naar ons personeelsbestand. Bij de wijnen had ze een leuke uitleg en de bier en soda pakketten vielen ook in de smaak. Nogmaals bedankt!
Florian Jonathans - Ogury

Contactgegevens

Amber Lukaart
Middelburgsestraat 36
4388 NV  Oost-Souburg

KVK  73490563
info@wijnwuuf.nl
of vul het contactformulier in