Wijnproeverij

*Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus is een wijnproeverij tijdelijk niet mogelijk. Misschien is een wijnpakket iets voor je? Zo heb je toch je eigen wijnproeverij thuis!*

Iets te vieren of zin in een gezellige avond met vrienden/vriendinnen en lekkere wijn? Een keer wat anders dan een Netflix marathon of wijn op het terras pimpelen? Denk dan eens aan een wijnproeverij! Ik kom bij jullie thuis en neem alles mee, van glazen tot servies en natuurlijk de wijnen 😉 Ik neem ook alles weer mee terug, dus geen afwas voor jou. Behalve de restjes wijn, die mogen jullie opdrinken. Het enige wat jij regelt is een groep vrienden/vriendinnen of familie (vanaf zes personen).

In ongeveer 2/2,5 uur proef je zeven verschillende wijnen, leer je leuke feitjes over wijn en ontdek je misschien wel jouw nieuwe favoriet. Ik zorg voor schrijfmateriaal, zodat je je proefnotitie nog eens op het gemakje kan bekijken.

We maken er een gezellige avond van met wijn ‘in the picture’. Tijdens de proeverij leer je op een leuke, gezellige manier meer over wijn en over wijn proeven. Je ontdekt verschillende druivenrassen zodat je niet meer twijfelend voor het schap staat in de supermarkt.

De proeverij is een algemene proeverij waar je verschillende wijnen proeft uit verschillende landen. Liever een specifiek thema? Laat het me dan zeker weten!

Google reviews
'Hele gezellige middag gehad met uiteenlopende, goede wijnen en lekker hapjes!'

Ilse Baeten

'Super leuke wijnproeverij gehad op Culifair Goes! Amber kan veel vertellen over de wijnen en wij hebben weer allerlei nieuwe weetjes geleerd. Ze legt het ook op een leuke manier uit. Zeker een aanrader en een super toevoeging aan een leuke avond!'

Jeanine R.

Prijzen
7 wijnen, glazen, stokbrood, schrijfmateriaal, blindproeven, quiz met prijs voor de winnaar

6 t/m 9 pers.

10 t/m 14 pers.

€ 165,-

€ 200,-

Inclusief hapjes
3 soorten kaas, amandelen, fuet iberico, tapenade, pesto, olijven, pure chocolade

6 t/m 9 pers.

10 t/m 14 pers.

€ 210,-

€ 265,-

Beschikbaarheid
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Groen = beschikbaar

Oranje = in optie

Rood = niet beschikbaar

Reserveren