Experience

Wijnproeverij
bij jou thuis

Activiteit in zeeland

Wijn proeven

Iets te vieren of zin in een gezellige avond met vrienden/vriendinnen en lekkere wijn? Een keer wat anders dan een Netflix marathon of wijn op het terras pimpelen? Denk dan eens aan een wijnproeverij! Ik kom bij jullie thuis, in het vakantiehuisje of op de camping. Ik neem alles mee, van glazen tot servies en natuurlijk de wijnen 😉 Ik neem ook alles weer mee terug, dus geen afwas voor jou. Behalve de restjes wijn, die mogen jullie opdrinken. Het enige wat jij regelt is een groep vrienden/vriendinnen of familie (vanaf zes personen).

2 uur

De proeverij duurt ongeveer twee uur. Je proeft zeven wijnen. Laat je verrassen en ontdek jouw nieuwe favoriet.

Proefnotitie

Ik zorg voor schrijfmateriaal, zo kun je na de proeverij nog eens teruglezen wat jij van de wijnen vond.

Geen afwas

Kijk, dat is nog eens fijn! Geen rommel voor jou, ik neem alles mee en ook weer mee terug.

Wijn over?

De restjes wijn laat ik achter, zo kunnen jullie nog gezellig door.

“Nu hoef ik niet meer te twijfelen in de supermarkt.”

Tijdens de gezellig avond vertelde Amber veel over de wijnen. We leerden verschillende druivenrassen kennen. Ik wist nooit welke wijn in mee moest nemen voor een avondje thuis. Door de leuke proeverij heb ik mijn nieuwe favoriet ontdekt en hoef ik dus niet meer te twijfelen in de supermarkt. Bedankt Amber!
Jiska van der Genugten

Prijzen

7 wijnen, glazen, crackers, schrijfmateriaal, blindproeven, quiz met leuke prijs voor de winnaar.

6 t/m 9 pers.

€ 165,-

10 t/m 14 pers.

€ 200,-

Let me know!

Plan een proeverij

Wat leuk dat je een proeverij wilt reserveren! Laat mij snel weten wanneer je graag wil dat ik langskom met de wijnen. Ik laat je zo snel mogelijk weten of de gewenste datum nog beschikbaar is.

* Vanaf meer dan 20km vanaf Oost-Souburg (enkele reis) reken ik reiskosten van 0,19 euro per kilometer. Dit wordt bij de proeverij in rekening gebracht. Eventuele parkeer- / tolkosten worden ook bij het afrekenen verrekend.