Wijnproeverij

Iets te vieren of zin in een gezellige avond met vrienden/vriendinnen en lekkere wijn? Een keer wat anders dan een Netflix marathon of wijn op het terras pimpelen? Denk dan eens aan een wijnproeverij! Ik kom bij jullie thuis, in het vakantiehuisje of op de camping. Ik neem alles mee, van glazen tot servies en natuurlijk de wijnen 😉 Ik neem ook alles weer mee terug, dus geen afwas voor jou. Behalve de restjes wijn, die mogen jullie opdrinken. Het enige wat jij regelt is een groep vrienden/vriendinnen of familie (vanaf zes personen).

Tijd: ± 2 uur

In ongeveer 2 uur proef je zeven verschillende wijnen, leer je leuke feitjes over wijn en ontdek je misschien wel jouw nieuwe favoriet. Ik zorg voor schrijfmateriaal, zodat je je proefnotitie nog eens op het gemakje kan bekijken.

“Nu hoef ik niet meer te twijfelen in de supermarkt.”

Tijdens de gezellig avond vertelde Amber veel over de wijnen. We leerden verschillende druivenrassen kennen. Ik wist nooit welke wijn in mee moest nemen voor een avondje thuis. Door de leuke proeverij heb ik mijn nieuwe favoriet ontdekt en hoef ik dus niet meer te twijfelen in de supermarkt. Bedankt Amber!
Jiska van der Genugten

Prijzen

7 wijnen, glazen, crackers, schrijfmateriaal, blindproeven, quiz met leuke prijs voor de winnaar.

6 t/m 9 pers.

€ 165,-

10 t/m 14 pers.

€ 200,-

Plan een proeverij

Wat leuk dat je een proeverij wilt reserveren! Laat mij snel weten wanneer je graag wil dat ik langskom met de wijnen. Ik laat je zo snel mogelijk weten of de gewenste datum nog beschikbaar is.

* Vanaf meer dan 20km vanaf Oost-Souburg (enkele reis) reken ik reiskosten van 0,19 euro per kilometer. Dit wordt bij de proeverij in rekening gebracht. Eventuele parkeer- / tolkosten worden ook bij het afrekenen verrekend.