blogpagina

De droom van iedere wijnliefhebber

wijn adventskalender

Iedere dag een ander wijntje, dat is toch de droom van iedere wijnliefhebber? Natuurlijk kan dit wel maar moet je óf een fles per avond drinken (doordeweeks niet altijd even verstandig) óf een hoop weggooien. Met deze adventskalender is je probleem opgelost, ik ben fan!

Elke dag een verrassing

Met deze kalender geniet je elke dag van een ander wijntje. Zeg nou zelf, dat is toch ideaal? Naast dat het vooral heel lekker is om elke dag van een ander glas wijn te nippen, is het vooral ook heel leuk. ’s Ochtends bij het ontbijt maak je vol spanning alvast je vakje open… Nee, nog niet om bij je havermout te drinken maar om alvast in de koelkast te leggen voor als je thuiskomt na een lange dag werken. Zo geef je jezelf elke dag een cadeautje en iets om naar uit te kijken, nice!

wijn adventkalender

Van alles wat

In de kalender zitten 24 wijntjes, elk wijnflesje is genoeg voor een goed vol glas. Tover je vandaag een witte, rode, rosè of zelfs een flesje bubbels uit het vakje tevoorschijn? You never know! Ach mensen was het altijd maar december, dit is toch fantastisch? Voor de foto heb ik alvast het eerste vakje opengetrokken, ik kon mezelf niet inhouden. Ik werd er wel meteen blij van: een sauvignon blanc uit de Bordeaux, lekker! Toch proberen te wachten tot december…

wijn adventskalender

Ik kocht deze kalender bij de Aldi voor 50 euro. Of ze hem nog verkopen durf ik niet zeker te zeggen, maar als ik jou was zou ik even een sprintje trekken. Zo, van al dat schrijven over wijn heb ik dorst gekregen, ik schenk even een glaasje in. Cheers!