Ik ben dól op wijn. Altijd al geweest. De wereld van wijn is zo ongelofelijk groot en interessant! Ik ben verkocht en wil er alleen maar meer over weten. Via deze blog lees je alles over wijn proeven, drinken, kopen en nog veel meer.

Schrijfwijf

wijnwuuf

Combineer mijn passie voor wijn met mijn passie voor schrijven en fotografie en there you go: Wijnwuuf was born.

Het idee om een blog te beginnen had ik altijd al, tijd om van die droom werkelijkheid te maken. Op deze manier kan ik mijn twee passies met elkaar combineren en wie weet vinden jullie er ook nog wat aan, hoppa, drie vliegen in één klap.

We want more!

Laten we elkaar wat beter leren kennen. Ik ben geboren en getogen in Kapelle, in Zeeland. Ik woon nu iets meer dan een jaar samen met mijn vriend in Middelburg. Ik heb communicatie gestudeerd aan de HZ en werk sinds maart 2018 fulltime als junior communicatieadviseur. Oja, we hebben ook nog twee katten: Dino en Balou, daar ben ik ook gek op. Als ik lekker een avondje vrij heb vind ik het leuk om te koken, te sporten, een goede serie te kijken (met wijn natuurlijk) of lekker te borrelen met vrienden/vriendinnen of familie.

Wat kunnen we verwachten?

Op Wijnwuuf vind je van alles over wijn. Ik schrijf over wijnen die ik bij de supermarkt of slijterij heb gehaald, wijn-spijs combinaties, wijnreisjes, wijntips en ga zo maar door.  Verder kun je ook bij mij terecht voor een gezellige wijnproeverij, bij jou thuis of op locatie. Als je wil weten wanneer ik een nieuwe blog post (tuurlijk wil je dat weten) volg me dan op Instagram en/of Facebook, zo blijf je altijd op de hoogte!

Het was leuk om kennis te maken, ik schenk mijn wijntje even bij!

cheers